Megjelent a Lovas Nemzet legùjabb szàma! Keresse az újsàgàrusoknàl!

Rólunk

 

logo

Ablak a lovas világra

Magazinunk – mely szándéka szerint ember és ló különleges kapcsolatának hiteles tükre – 20 éve szolgálja a lovak iránt érdeklődők egyre bővülő táborát.

A ló végigkísérte az emberiség történelmét a háborúkban, viadalokon és a munkás hétköznapokban is. Mára azonban ez a nemes állat a szórakozásban, a szabadidő színvonalas eltöltésében, a versengésben lett az ember partnere, ezért amellett, hogy lapunk a magyar lovaskultúra értékeit ápolja, rendszeresen foglalkozik a tenyésztés, tartás, takarmányozás, a lóegészségügy kérdéseivel, egyben színes képeslap is, amely a szélesebb olvasótábor számára is tartogat érdekességeket.

A ló- és lovassportok eseményeiről is rendszeresen beszámolunk itthonról és európai, sőt, tengerentúli országokból is. Nemcsak olvasóink, de előfizetőink is vannak számtalan országban, ahol magyarok élnek.

Mivel az ember természet iránti vonzalma egyre inkább szabadidős tevékenységekben fejeződik ki, írásainkban egyre többet foglalkozunk a tereplovaglással, a túralovaglással, lovas turisztikával. Népszerű ismeretterjesztő sorozataink színvonalát kitűnő hazai és külhoni szakírók garantálják.

A lovas “ipar” bővülése úgy tűnik, a recesszió ellenére sem csökkent jelentős mértékben.

Köszönhető ez annak, hogy a hobbilovasok száma nemcsak világszerte, de nálunk is folyamatosan nő. A szabadidejükben lóra ülők, a lótulajdonosok, a versenyzők, a lovardatulajdonosok és lótenyésztők komoly vásárlóerőt is jelentenek az autó- és ingatlanpiacon és az élet egyéb területein is.

A Lovas Nemzet 68 oldalas színes magazinként havonta jelenik meg, 10000 példányban, olvasói tábora ennek azonban sokszorosa, hiszen a vásárlók és előfizetők között tudhatunk számos lovasiskolát, lovasklubot és turisztikai központot is.