Lovas Nemzet » Elérhető az alagi versenykiírás

Elérhető az alagi versenykiírás

2015.04.03 · Kategória: Lovastusa, Rendezvény, Verseny

6_viking_2b[3]Eventing.hu

Idén is megrendezésre kerül Magyarország egyik legjelentősebb lovasversenye, az Alagi Nemzetközi Military, amely az elmúlt évek során a FEI Fejlesztési Programjának segítségével a közép- és kelet-európai régió lovaséletének meghatározó részévé vált. Tavaly már mindhárom részfeladat és az istállózás is átkerült Dunakeszi-Alagra. Az idei verseny négy kategóriájának (CCI3*/2*/1* és CIC3*) május 29-31. között ad otthont az Alagi Lóversenypálya és Tréningközpont. A Szervező Bizottság és a FEI Fejlesztési Program eredeti célja az volt, hogy a verseny lehetőséget biztosítson a legrangosabb nemzetközi versenyekre, bajnokságokra, olimpiákra való felkészüléshez. Ez a cél az idei CCI3* kategória rendezésével megvalósul. A verseny legmagasabb kategóriája, a CCI3* minősítő verseny a 2016-os riói olimpiai játékokra.

A versenybíróság tagjai Seppo Laine (FIN), aki 2014-ben az Észak-Amerikai Bajnokságon, 2013-ban a Póni Európa-bajnokságon bírált, Katrin Eichinger-Kniely (AUT), Mary A. Robins (NZL) és Nagy Sándor (HUN). A verseny technikai küldöttje Neil Richard Mosley (NZL) és Nagy Lajos (HUN), tereppálya tervező Andrew Fell (IRL) és Jobbik Ákos (HUN).

A versenykiírás ITT érhető el.

Fatal error: Call to undefined function upm_save() in /var/www/clients/client10/web18/web/wp-content/themes/adsimple/single.php on line 14