Lovas Nemzet » Energiagyógyászat – Alternatív gyógyítás a lovak szolgálatában

Energiagyógyászat – Alternatív gyógyítás a lovak szolgálatában

2011.03.31 · Kategória: Oktatás

energiagyogyaszatAz energiagyógyászat, és különböző alternatívái nem újkeletű technikák, manapság mégis újra felfedezzük magunknak ezeket a módszereket – valamint azokat a technikákat is, amelyek segítségével állataink életét is jobbá, gyógyulásukat könnyebbé, gyorsabbá tehetjük.

Magamon, és magam körül régebb óta tapasztaltam már én is e gyógymódok hatékonyságát, két évvel ezelőtt pedig a lovak rehabilitációjában történő sikeres alkalmazásának is tartós résztvevőjévé válhattam. Ekkor hozott össze a sors Székely Zitával, aki, mint szellemgyógyász és reikimester, rengeteget tud segíteni a lovakon – és teszi is ezt nap, mint nap.

Bár hazánkban még mondhatni, gyerekcipőben járnak, külföldön (Amerikában, Nagy-Britanniában, stb.) már igen elterjedtek az állatok energiagyógyászati kezelései is, mint az akadémikus orvoslást kiegészítő terápiák.

E módszerek közül sok a keleti kultúrákból érkezett el hozzánk, ám vannak olyanok is, mint a szellemgyógyászat és szellemsebészet technikái, melyek segítségével már őseink „mindentudói”, a táltosok – akik a természet és az univerzum törvényszerűségeit ismerték – is hatékonyan gyógyítottak.

Hogyan működik ez, hogyan segít a szellemgyógyászat, és miképpen működik az állatoknál, hogyan használhatjuk lovaink gyógyításában?

Erről meséljen Zita, aki – hazánkban egyedülálló módon – állatok, lovak gyógyítására tette fel az életét…

Mikor, és milyen indíttatásból kezdtél el az állatok – főként a lovak – energiával történő gyógyításával foglalkozni?

Otthon régóta foglalkoztam már reikivel és egyéb alternatív módszerekkel, melyekkel kutyáimat, macskáimat, nyulaimat kezeltem, ám a sorsdöntő pillanat akkor jött el, mikor hívást kaptam a lovardából, hogy a csikóm lába megsérült, és rá se áll.

Anyagilag nem voltam abban a helyzetben, hogy sok tízezres állatorvosi költséget és külön bokszpihenős bánásmódot biztosítsak a legelőn nevelkedő csikómnak, így nem volt más választásom, mint azt tenni, amit a meditációban „üzenetként kaptam”: gyógyítsd meg!

Mikor megláttam az oszlopméretűre dagadt bal elejét a mély sebbel, minden reményem elszállt, hogy a csikómból még használható ló lesz. Az ok, amiért az életemet tettem a lovak segítésére, az volt, hogy a harmadik kezelés után a lovam egészségesen vágtatott a karámban, mintha semmi baja sem lett volna. Azóta számos hasonló „mesébe illő” esettel találkoztam már, ami megerősít elhatározásomban.

A teljes interjút a Lovas Nemzet áprilisi számában találja meg.

Fatal error: Call to undefined function upm_save() in /var/www/clients/client10/web18/web/wp-content/themes/adsimple/single.php on line 14